Σημαντική Ανακοίνωση

Αγαπητές και αγαπητοί,

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Περιστερώνας, λόγω των τελευταίων εξελίξεων αναφορικά με το θέμα του ιού COVID-19 και την εξάπλωση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων καλεί όλους τους κάτοικους και επισκέπτες του χωριού όπως περιορίσουν στις απολύτως αναγκαίες τις διακινήσεις τους εντός της κοινότητας και όπως τηρούν αυστηρά τους κανόνες υγιεινής όπως έχουν ανακοινωθεί από το Υπουργείο Υγείας.

Επίσης, σημειώνονται τα εξής σημαντικά:

(1) Όλες οι εκδηλώσεις της κοινότητας που είναι προγραμματισμένες μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020, αναβάλλονται.

(2) Αναβάλλονται επίσης, μέχρι νεοτέρας τα μαθήματα του χορευτικού συγκροτήματος και του θεατρικού ομίλου που πραγματοποιούνται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κοινοτικού Συμβουλίου.

(3) Το κοινό προτρέπεται όπως επιλέγει για την εξυπηρέτησή του την τηλεφωνική επικοινωνία (22821066) ή το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, [email protected], ώστε οι επισκέψεις στα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου να περιοριστούν αποκλειστικά στις απολύτως αναγκαίες περιπτώσεις.
Υπενθυμίζεται ότι οι πληρωμές λογαριασμών μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά μέσω jcc.

(4) Η Στέγη Ηλικιωμένων Άγιος Αντώνιος ανακοινώνει ότι για την προστασία των ηλικιωμένων έχει προχωρήσει στην απαγόρευση των επισκέψεων για το διάστημα 15/03/20 – 22/03/20. Για νεότερες ανακοινώσεις η Διεύθυνση θα προχωρήσει σε σχετική ενημέρωση.

(5) Καλούνται επίσης όλοι να αποφεύγουν επαφές με ηλικιωμένους και ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, ενώ σε περίπτωση που παρουσιάσουν συμπτώματα της νόσου, να επικοινωνήσουν αμέσως με τα τηλέφωνα 1420 ή 1450.

(6) Καλούνται οι μικροί μας φίλοι λόγω του ότι τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να αποφεύγουν τις συνάθροισες σε καφετέριες και εμπορικά
κέντρα.

(7) Τέλος το Κοινοτικό Συμβούλιο λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και καθαριότητας για όλους τους δημόσιους χώρους της κοινότητας (κοινοτικό ιατρείο, γραφείο Κοινοτικού Συμβουλίου, σχολεία, παιδικούς σταθμούς )

Συστήνεται σε όλους να διατηρήσουμε τη ψυχραιμία μας, να παίρνουμε τις απαραίτητες προφυλάξεις και να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες που δίνονται από το Υπουργείο Υγείας.
Χρειάζεται από όλους η επίδειξη της μέγιστης κοινωνικής ευαισθησίας. Προτεραιότητα έχει το γενικότερο καλό.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΔΕΝ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΑΣΚΟΠΑ!!!

Εκ του Κοινοτικού Συμβουλίου
Περιστερώνας

14/03/2020