Εκπαίδευση

Το σχολείο μας βρίσκεται στο κέντρο του χωριού Περιστερώνα στην επαρχία Λευκωσίας, στην όχθη του Ποταμού της Περιστερώνας δίπλα από τον περίφημο πεντάτρουλο ναό των Αγίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνα,το οποίο στεγάζεται σε ένα καινούργιο κτηριακό συγκρότημα.

Επικοινωνία
Δημοτικό Σχολείο Περιστερώνας
Ισαάκ και Σολωμού 5,
2731 Περιστερώνα
Τηλέφωνο: 22821680
Φαξ: 22465750
E-mail: [email protected]

Για περισσότερα πατήστε εδώ.

ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑΣ

Πληροφορίες σχολείου

Διεύθυνση: ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ 1, 2731 ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ
Ηλ. Ταχυδρομείο: [email protected]
Τηλέφωνο 22821078
Τηλεμοιότυπο 22825077

Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ενηλίκων ΑΜΕΑ Κοινοτήτων Διαμερίσματος Μόρφου

Πληροφορίες
Ιδρύθηκε:
2013
Τηλ.: 22-825180
Email: [email protected]
Facebook: https://el-gr.facebook.com/ameamorfou/

Διοικητική Αρχή είναι η σύμπραξη 13 κοινοτήτων της περιφέρειας Μόρφου: Περιστερώνα, Αστρομερίτης, Αγία Μαρίνα Ξυλιάτου, Ποτάμι, Νικητάρι, Ορούντα, Κάτω Μονή, Βυζακιά, Ξυλιάτο, Καννάβια, Κουτραφάς, Άγιος Γεώργιος Καυκάλου, Αγία Ειρήνη Κανναβιών.

Ο Κοινοτικός Βρεφοκομικός Σταθμός ΣΚΕ Περιστερώνας, λειτούργησε για πρώτη φορά το 1984 επί προεδρίας κυρίου Παύλου Κότσαπα και άλλων εθελοντών μελών των οργανωμένων συνόλων της κοινότητάς μας. Ανεγέρθηκε με την οικονομική αρωγή της ΚΕΟ ΛΤΔ, όπως επίσης και με την οικονομική ενίσχυση των κατοίκων της κοινότητάς μας. Έως και σήμερα ο σταθμός λειτουργεί ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός ευημερίας της Περιστερώνας με προεδρεύων του Διοικητικού Συμβουλίου τον πρόεδρο της κοινότητας και αρκετούς εθελοντές μέλη των οργανωμένων συνόλων της κοινότητάς μας.

Ο σταθμός λειτουργεί επί καθημερινής βάσης, Δευτέρα-Παρασκευή, σε συνεχόμενο ωράριο 06:30-17:30, απασχολώντας παιδιά ηλικίας 4 μηνών-5 χρονών, προσφέροντας τους πρόγευμα, μεσημεριανό και απογευματινό κολατσιό, με ενδιάμεση μεσημβρινή ανάπαυση. Το προσωπικό του σταθμού απαρτίζεται από τα ακόλουθα άτομα: Γεωργία Χατζηπροκόπη (διευθύντρια – παιδικόμος προνηπίων), Ευτυχία Ιωάννου (παιδοκόμος νηπίων), Δέσπω Τοφαρή (βρεφοκόμος), Μαρία Σεργίου (βρεφοκόμος) και Άντρη Δήμου (σχολική βοηθός/μαγείρισσα).

Ο ρόλος λειτουργίας του Κοινοτικού Βρεφοπαιδοκομικού Σταθμού ήταν πάντα βοηθητικός μιας και καλύπτει τις ανάγκες για προστασία, φροντίδα και απασχόληση των παιδιών αρκετών οικογενειών, τόσο της κοινότητας , όσο και της γύρω περιοχής. Γι’ αυτό η συνέχιση λειτουργίας του σταθμού υποβοηθάτε από την πληρωμή μηνιαίων τροφών από τους γονείς, την χρονιαία χορηγία από το Γραφείο Ευημερίας, αλλά και τα διάφορα έσοδα από τις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν τα μέλη-εθελοντές του Διοικητικού Συμβουλίου ΣΚΕ Περιστερώνας. Μερικές από αυτές είναι: Χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση, παζαράκι πανήγυρις 21 Οκτωβρίου & Κυριακής των Βαΐων, ετήσια χοροεσπερίδα ΣΚΕ Περιστερώνας και ετήσιο Φεστιβάλ Παιδιού.

Παιδοκομικός Σταθμός Περιστερώνας (Σ.Κ.Ε)
Διεύθυνση:
Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ 11, 2731 Περιστερώνα
Τηλ.: 22821697

ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

© Copyright 2023 - Περιστερώνα / Designed & Developed by NETinfo Plc